SP aesthetics

Fitness kleding kopen van SP-AESTHETICS?

Op zoek naar fitness kleding van SP Aesthetics? SP-Aesthetics is het fitness kledingmerk van super atleet Simeon Panda en exclusief verkrijgbaar bij Treasport

Wat moet je weten over SP-Aesthetics?

SP-Aesthetics is meer dan een gewoon fitness kledingmerk. Het merk is de wereld ingebracht door internationaal super fitness atleet Simeon Panda. Het mag dus wel duidelijk zijn dat de kleding is ontworpen door een ervaringsdeskundige en dat betekend voor jou: optimaal presteren in een top fitness outfit. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Op de huidige pagina vind je fitness kleding artikelen van het merk SP-Aesthetics. Wij van Treasport.nl hechten veel waarde aan het leveren van kwaliteit fitness kleding. Omdat wij dit zo belangrijk vinden worden alle artikelen eerst grondig onderzocht.

Wil je weten hoe wij fitness kleding voor jou selecteren? Klik dan hier.

Hoe weet ik welke fitness kleding artikelen geschikt zijn voor mijn workout?

Ook hiervoor hebben wij geprobeerd om een goede oplossing te vinden. Wij begrijpen dat het moeilijk is om te bepalen aan de hand van een foto, of een artikel nou wel of niet geschikt is. Om deze reden hebben wij de product specificaties extra uitgebreid.

Heb je behoeften aan wat extra uitleg over de product specificaties? Dat begrijpen wij! Klik hier voor meer informatie.

Lees meer Lees minder

Merken

Prijs instellen

Max
Sale
SP aesthetics Blacked out stringer
QUICK SHOP
Blacked out stringer
De blacked out stringer is gemaakt van lichte materialen en duurzame stoffen. De stringer beschikt over een lichte stretch en heeft een verlaagde zoom. Meer weten over dit artikel? Lees dan even de product beschrijving.
€24,95 €17,46
Sale
SP aesthetics Performance T-shirt
QUICK SHOP
Performance T-shirt
De 'Performance' training T-shirt biedt optimale comfort. De mesh panelen zorgen voor extra ventilatie daar waar nodig tijdens het trainen.
€28,99 €24,95
Sale
SP aesthetics Two-tone stringer
QUICK SHOP
Two-tone stringer
De Two-tone stringer is gemaakt van lichte materialen om optimaal in te kunnen presteren. De stringer is gemaak van duurzame stoffen. Meer info? Bekijk dan de product omschrijving.
€24,95 €17,46
SP aesthetics SP*A Pullover hoodie
QUICK SHOP
SP*A Pullover hoodie
De classic hoodie van SP-Aesthetics. Een mooie hoodie die prima overal gedragen kan worden en nooit tekort zal doen aan de trend.
€34,50
SP aesthetics JUST LIFT sleevless hoodie
QUICK SHOP
JUST LIFT sleevless hoodie
De sleevless hoodie is geschikt voor elke workout. De top is gemaakt van lichte materialen, is ademend en biedt ventilatie daar waar nodig is. Alles weten over dit artikel? Bekijk de product omschrijving beneden.
€29,95
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »